ΝΔ για το Ερρίκος Ντυνάν: Φιάσκο το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Επιχείρηση λάσπης» χαρακτηρίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας την αποστολή στη Δικαιοσύνη του πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση του Ερρίκος Ντυνάν.

«Και μόνο το γεγονός ότι η εξεταστική δεν κατέληξε σε προανακριτική αυτό σημαίνει ότι δεν βρέθηκαν καθ οιονδήποτε τρόπο ούτε καν ενδείξεις που να στοιχειοθετούν κατηγορίες εναντίων των υπουργών, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Ταυτόχρονα στην Πειραιώς μιλούν για «λογική σήριαλ» από την πλευρά της κυβερνητικής πλειοψηφίας, δηλαδή πάνε κομματιαστά και βγάζουν στην επικαιρότητα πόρισμα για κάθε υπόθεση, κάτι που ερμηνεύεται ως προσπάθεια να κρατήσουν τη λάσπη στην επικαιρότητα.

«Λάσπη, λάσπη κάτι θα μείνει», είναι η χαρακτηριστική αναφορά στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας ότι «αυτή είναι η στόχευσή τους, αλλά δεν θα μείνει τίποτα.

Η λάσπη τους θα επιστρέψει για τα πραγματικά τους σκάνδαλα».

Οι ίδιες πηγές της ΝΔ υποστηρίζουν ότι στην κυβέρνηση ακολουθούν τη γνωστή μέθοδο των δήθεν εξεταστικών που δεν καταλήγουν πουθενά καθώς δεν βρίσκονται στοιχεία για να υποστηρίξουν τις ευφάνταστες κατηγορίες που φτιάχνουν στο μυαλό τους και στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ που ελέγχουν.

Υπενθυμίζουν επίσης ότι το Ντυνάν πουλήθηκε 115 εκ ενώ χρωστούσε 230 και πληρώθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ τώρα ενώ πέτυχε αυτή η πώληση να το αγοράσει με μηδέν χρέη έναντι 75 εκ. δείχνει πόσο εσφαλμένη και καταστροφική είναι η πολιτική της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα