Λεβέντης για τον καυγά με τον Μπουτάρη: Δεν άκουσα το βλάκας

Λεβέντης για τον καυγά με τον Μπουτάρη: Δεν άκουσα το βλάκας

Ενα έντονο φραστικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη για το ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, το πρωί της Παρασκευής μετά την πανηγυρική δοξολογία.

Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξύ του ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. “Δεν τήρησε το πρωτόκολλο, υπήρχε εκεί ένας άνθρωπος από την Περιφέρεια, ο οποίος έλεγε τη σειρά με την οποία πάνε οι επίσημοι να κάνουν δηλώσεις. Πρώτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, μετά του Προέδρου της Βουλής και μετά οι αρχηγοί κομμάτων. Πάει ο κ. Μητσοτάκης και μπροστά σε εμένα εκείνη την ώρα έρχεται ο κ. Μπουτάρης και πάει με τσαμπουκά και αρπάζει τα μικρόφωνα αυτός. Εκτός πρωτοκόλλου, ενώ έπρεπε να είναι μετά από εμένα. Όταν τελείωσε του λέω ‘τι πράγματα είναι αυτά; Γιατί τα έκανες αυτά;’ και μου λέει ‘είμαι ο δήμαρχος’ και έμαθα ότι μετά πήγε και με έβρισε. Εγώ δεν άκουσα τη βρισιά. Αν παραφέρθηκε δεν είναι προς τιμήν του. Εγώ τον αγνοώ, δεν με ενδιαφέρει. Παραβίασε το πρωτόκολλο ανεξήγητα... Εγώ και τελευταίος να μιλούσα δεν με ένοιαζε, εκείνα που θα έλεγα μετρούν”, σημείωσε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στην συμφωνία των Πρεσπών. “Η ιστορία πάει προς προδοσία, και που έφυγε ο Κοτζιάς παρέμεινε η πολιτική των Πρεσπών, να πάμε να τα δώσουμε όλα” είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

 

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα