Καμμένος: Ποτέ δεν ειπώθηκε ότι 50 εκατ. πήρε η κυβέρνηση από τον Σόρος

Σε νέες διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα είπε στο επίμαχο Υπουργικό Συμβούλιο προχώρησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Μετά το tweet, ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Star υπογράμμισε ότι «επειδή βλέπω να γίνεται μεγάλη σπέκουλα και βλέπω να στήνονται ολόκληρα σενάρια πάνω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από εμένα, να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι 50 εκατ. πήρε η κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία έκδοσης βίζα, που δεν είχε καμία σχέση με την κυβέρνηση».

Ο υπουργός Άμυνας συμπλήρωσε ότι «όλα αυτά λοιπόν είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου. Η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο στο οποίο κρατούνται πρακτικά και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοιου είδους σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις».

Επίσης, σε επισήμανση ότι τα ίδια επιχειρήματα χρησιμοποιεί και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο κ. Καμμένος αρκέστηκε να απαντήσει: «Δε θα ασχοληθώ με τον κ. Κοτζιά πλέον».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κ. Καμμένος σε tweet του είχε αναφέρει: «Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου, εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες».

Σημειώνεται ότι και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε σημειώσει ότι «δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι. Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία».

Από την πλευρά του, πάντως, ο Νίκος Κοτζιάς, διά συνεργατών του, έστειλε σαφές μήνυμα, αναφέροντας ότι «Αν κάποιοι μετά τη σιωπή στις ύβρεις θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του Υπουργικού Συμβουλίου είναι κάτι που δεν μπορεί να φανταστεί ο νους μας και το αποκλείουμε».

 

Topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα