Σκληρή κόντρα Καμμένου - Κοτζιά:Το πολύ της θλίψεως - Θέλουν να σβήσουν πρακτικά του Υπουργικού

Ο  κ. Καμμένος είπε ότι δεν το είπε ποτέ. Ο κ. Σπίρτζης ότι δεν το άκουσε. Το ερώτημα που γεννάται είναι αν ο κ. Κοτζιάς ψεύδεται, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ωστόσο, στο ερώτημα αυτό απαντούν κύκλοι του τέως ΥΠΕΞ που σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 , ο κ. Κοτζιάς επιμένει σε όσα είπε δημοσίως και μάλιστα, απευθύνει μήνυμα σε όσους ήταν παρόντες στο υπουργικό συμβούλιο.

"Αν κάποιοι μετά τη σιωπή στις ύβρεις θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου είναι κάτι που δεν μπορεί να φανταστεί ο νους μας και το αποκλείουμε" είναι το μήνυμα του τέως ΥΠΕΞ.

Συνέχεια στην κόντρα του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά δίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. 

Σε νέα δήλωσή του αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου αναφέρθηκε στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία εκδόσεων βίζα που δεν είχε καμία σχέση με την κυβέρνηση.

«Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπου τα ορφανά του Σημίτη και οι συνέταιροί τους στην ΝΔ βλέπουν ότι αρχίζει να καταρρέει ο μύθος που προσπάθησαν να χτίσουν» δήλωσε.

Σημείωσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο στο οποίο κρατούνται πρακτικά και τόνισε ότι «όσοι μίλησαν, όπως ο Χρήστος ο Σπίρτζης ήταν ξεκάθαροι» προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοια σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις.

Αναφερόμενος στον Νίκο Κοτζιά είπε ότι δεν θα ασχοληθεί πλέον μαζί του, προσθέτοντας με νόημα: «Το πολύ της θλίψεως…»

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα