Καμμένος: Δεν είπα τίποτα για Σόρος και 50 εκατ - Τα ορφανά του Σημίτη

Αρνείται ο Πάνος Καμμένος τις αναφορές που έκανε ο Νίκος Κοτζιάς για τα όσα είπε ο υπουργός Άμυνας κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου σχετικά με τον Σόρος. Ειδικότερα, με ανάρτησή του στον προσωπκό του λογαριασμό στο twitter σημειώνει τα εξής:

«Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου, εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες.»

 Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου , εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς υποστήριξε, μιλώντας στο Κρήτη TV, ανέφερε πως ο Πάνος Καμμένος, στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης 16 Οκτωβρίου, «άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε "στηρίξει" τον Π. Καμμένο, "αδειάζοντας" τον πρώην ΥΠΕΞ και λέγοντας ότι δεν άκουσε ποτέ καταγγελίες για τον Σόρος.

Μιλώντας στον Θέμα 104,6 ο υπουργός Υποδομών τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι. Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία». 

 

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα