Τσίπρα από Βρυξέλλες: Ο Νίκος Κοτζιάς αφήνει πίσω του ένα σπουδαίο έργο

Τσίπρα από  Βρυξέλλες: Ο Νίκος Κοτζιάς αφήνει πίσω του ένα σπουδαίο έργο

Ο Αλέξης Τσίπρας με συνέντευξη Τύπου που έδωσε στις Βρυξέλλες δεν θέλησε να πει πάρα πολλά λόγια για την υπόθεση με τον Νίκο Κοτζιά τονίζοντας όμως ότι θα συνεχίσει να τον συμβουλεύεται για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Σε άλλο ερώτημα για το αν θα ικανοποιήσει το αίτημα του πρώην υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά και θα δώσει στη δημοσιότητα την 9σέλιδη επιστολή παραίτησης του απάντησε :

«Ενημερώθηκα με μια επιστολή που βρίσκεται στο γραφείο μου  με την ένδειξη αυστήρα προσωπικό Δεν συνηθίζω να δημοσιοποιώ επιστολές που απευθύνονται σε μένα ως αυστηρά προσωπικές Το θέμα  για μένα έχει λήξει και δεν θα δώσω καμία συνέχεια. . Εχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη να συνεχίσουμε».

Το Σάββατο στις 11 το πρωί θα συναντηθεί ο Νίκος Κοζιάς με τον Αλέξη Τσίπρα με το Νίκο Κοτζιά και η τυπική τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Εξωτερικών, το χαρτοφυλάκιο του οποίου ανέλαβε ο ίδιος ο πρωθυπουργός μετά την παραίτηση του κ. Κοτζιά.

Οι δυο άνδρες θα συναντηθούν λίγα 24ωρα μετά την θύελλα που προκλήθηκε με την παραίτηση του κ. Κοτζιά, ο οποίος επί της ουσίας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, ότι τον άφησε ξεκρέμαστο στην κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο. Κανείς δεν μπορεί να πει προκαταβολικά τι ακριβώς θα συμβεί μπροστά στις κάμερες και αν η τελετή θα γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο που γίνονται οι τελετές παράδοσης – παραλαβής υπουργείων.

 

   

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα