Επίθεση Κοτζιά σε Καμμένο - Βλάπτεις την κυβέρνηση και τη χώρα

Επίθεση Κοτζιά σε Καμμένο - Βλάπτεις την κυβέρνηση και τη χώρα

Εντάσεις χαρακτήρισαν τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ο πρωθυπουργός έστειλε σαφές μήνυμα στους υπουργούς του ότι πρέπει να δεσμευτούν ότι δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιπαράθεση είχαν ο υπουργός Εξωτερικών με τον υπουργό Άμυνας, με τον Νίκο Κοτζιά να φέρεται να κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο οτι υιοθετεί πολιτική που βλάπτει την κυβέρνηση και τη χώρα.

Σημειώνεται πάντως, ότι όταν ο κ. Κοτζιάς ρωτήθηκε περί της έντασης από τους δημοσιογράφους, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία, αρκούμενος να πει την φράση «δεν ξέρω».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε παρόμοιο κλίμα κινήθηκαν οι αναφορές και άλλων υπουργών, με την εκτίμηση που προκύπτει να είναι ότι πλέον υφίσταται ζήτημα με την ενότητα της κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι κατά τις ίδιες πληροφορίες, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ανέφερε οτι όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή θα ψηφίσει κατά συνείδηση.

Πάντως, η ίδια η κ. Κουντουρά με ανάρτησή της διευκρίνισε ότι «στο Υπουργικό Συμβούλιο δήλωσα ότι στηρίζω την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Και διευκρίνισα ότι πάντα ψηφίζω κατά συνείδηση, όπως έκανα μέχρι σήμερα στην πολιτική μου διαδρομή. Αυτό είπα και μόνο, για οτιδήποτε άλλο γράφεται, δεν ισχύει».

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα