Κρυφό ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου για την κοινή τους πορεία

Κρυφό ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου για την κοινή τους πορεία

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος συναντήθηκαν χθες Δευτέρα 15 Οκτωβρίου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και στον απόηχο των επιθέσεων που δέχεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ 

Η συνάντηση των δυο πολιτικών όπως αποκαλύπτουν τα «Νεα» έγινε χθες το μεσημέρι, όχι όμως σε υπηρεσιακό ύφος, στη Λέσχη Αξιωματικών στην οδό Ρηγίλλης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι και οι δυο συνεχίζουν κανονικά την κοινή τους πορεία, παρά τις κατά καιρούς κόντρες και αναταράξεις. 

Όπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα ο Πρωθιπτουργός και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας συναντήθηκαν και γευμάτισαν, χωρίς να υπάρξει εττίσημη ανακοίνωση ούτε από το Μέγαρο Μαξίμου ούτε από το «Πεντάγωνο». 

Η ώρα ήταν 3.10 χθες το μεσημέρι όταν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας  εμφανίστηκε στην πόρτα της Λέσχης; για να υποδεχθεί τον Πρωθυπουργό που ήρθε μέσω της οδού Μουρούζη στις 3.13 και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε έναν από τους χώρούς εστίασης τον νεοκλασικού κτηρίου

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, σύμφωνα με Τα Νέα, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος επανέλαβαν τη συμφωνία που είχαν κάνει λίγο καιρό πριν: να προχωρήσουν μαζί στη συγκυβέρνηση έως τον Μάρτιο, όταν και αναμένεται να φτάσει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Να παραμείνει δηλαδή το «πολιτικό μορατόριουμ» που είχαν συμφωνήσει οι δυο τους λίγο πριν ο Πάνος Καμμένος φύγει για τις ΗΠΑ και μιλήσει για Plan B στο Σκοπιανό.

Θυμίζουμε ότι τα γραφεία των δυο πολιτικών αρχηγών σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων έλεγαν ότι δεν υπάρχει κάποιο προγραμματισμένο, υπηρεσιακό ραντεβού, άφηναν όμως ανοικτό το ενδεχόμενο να συναντηθούν Τσίπρας και Καμμένος προκειμένου να δωθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και για τα όσα ειπώθηκαν στις ΗΠΑ, αλλά και για την πορεία του κυβερνητικού συνασπισμού. 

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα συνεδριάζει και το υπουργικό συμβούλιο.

Το μενού

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος απόλαυσαν το γεύμα τους στη Λέσχη Αξιωματικών και συμφώνησαν πως συνεχίζουν μαζί μέχρι την Άνοιξη.

Για την ιστορία, το μενού περιελάμβανε: αγκινάρες α λα πολίτα, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, κοντοσούβλι με πατάτες τηγανιτές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι.

tanea

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα