Γιος πρώην Έλληνα βουλευτή και Ευρωβουλευτή στο κύκλωμα κοκαΐνης

Συνολικά 11 άτομα εμπλέκονται στο μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών, στο οποίο πρωτεύοντα ρόλο έπαιζαν δύο αστυνομικοί. Σήμερα αναμένονται ανακοινώσεις για την υπόθεση, και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 9 άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το ένα άτομο που συνελήφθη και φέρεται να έχει ενεργή συμμετοχή στο κύκλωμα κατοχής, διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, είναι γιος πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή.

Οι αρχές διερευνούν πλέον τον ακριβή ρόλο του στην οργάνωση. Μάλιστα σύμφωνα με την ΕΡΤ ήταν μέσα σε σπίτι που έγινε έφοδος μαζί με τον φερόμενο αρχηγό του κυκλώματος.

Ο αρχηγός κατάφερε να διαφύγει, όχι όμως και ο γιος του πολιτικού.

Εμπλοκή στο κύκλωμα έχουν και δύο αστυνομικοί. Ο ένας υπηρετεί στα Γρεβενά και ένας δεύτερος υπηρετεί σε υπηρεσία στην Αθήνα.

Ο ένας από τους αστυνομικούς, υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, (μετατέθηκε προσφάτως στην υπηρεσία πεζών περιπολιών, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα η μετάθεση λόγω αναρρωτικής άδειας).

Ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος κατάγεται από την Θεσσαλία και υπηρετεί στα Γρεβενά, απολογήθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης και αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Αναζητείται ένας ακόμα Αλβανός, γνωστός στις αρχές, ο οποίος φέρεται και ως αρχηγός του κυκλώματος.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, έχουν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών και όπλα, σε σπίτι στα βόρεια της Αττικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σπείρα διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, κυρίως στην Αττική, αλλά και στα Τρίκαλα, όπου επίσης τα μέλη της δραστηριοποιούνταν και σε άλλες παράνομες ενέργειες.

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα