Ο Πατούλης υποψήφιος στην Αττική με τη ΝΔ - Κλείδωσαν τέσσερις υποψηφιότητες

Ο Πατούλης υποψήφιος  στην Αττική με τη ΝΔ - Κλείδωσαν τέσσερις υποψηφιότητες

Κλείδωσαν τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν τις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη «φανέλα» της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «γαλάζιο» στρατόπεδο ο Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής απέναντι στη Ρένα Δούρου. Την περιφέρεια Πελοποννήσου θα διεκδικήσει ο Παναγιώτης Νίκας, επί τρεις θητείες Δήμαρχος Καλαμάτας και επί σειρά ετών πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου, απέναντι στον σημερινό περιφερειάρχη Π. Τατούλη.

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα διεκδικήσει ο 34χρονος αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός ενώ ο 38χρονος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης θα διεκδικήσει την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του σε Άρτα και Πρέβεζα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει ότι «θα στηρίξουμε όλους τους εν ενεργεία Περιφερειάρχες, οι οποίοι έχουν εκλεγεί με τη σημαία της ΝΔ στις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές», δίνοντας, επί της ουσίας, τα πρώτα χρίσματα για τις «γαλάζιες» υποψηφιότητες σε επίπεδο Περιφερειών. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δώσουν την μάχη οι Απόστολος Τζιτζικώστας στην Κεντρική Μακεδονία, Κώστας Αγοραστός στη Θεσσαλία, Αλέξανδρος Καχριμάνης στην Ήπειρο, Γιώργος Χατζημάρκος στο Νότιο Αιγαίο, Χριστιάνα Καλογήρου στο Βόρειο Αιγαίο και Χρήστος Μέτιος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα