Έφυγε από τη ζωή ο γαμπρός του Αλέξη Τσίπρα, σε ηλικία 58 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο γαμπρός του Αλέξη Τσίπρα, σε ηλικία 58 ετών

Τα ξημερώματα της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Αριστεράς, Γρηγόρης Καραγκούνης σε ηλικία 58 ετών, αφού είχε νοσηλευτεί στο Ευγενίδειο Νοσοκομείο.

«"Έφυγε" τα ξημερώματα της Παρασκευής ο αγωνιστής της Αριστεράς Γρηγόρης Καραγκούνης. Ο Γρηγόρης γεννήθηκε στην Κυψέλη Αιτωλοακαρνανίας το 1959. Μετακόμισε στην Αθήνα, και σε πολύ νεαρή ηλικία εντάχθηκε στη μαθητική οργάνωση της ΚΝΕ, στους Αμπελόκηπους. Διετέλεσε αργότερα γραμματέας μιας από τις πιο μαζικές οργανώσεις της Κομμουνιστικής Νεολαίας στην περιοχή, και στη συνέχεια πέρασε σε πολύ νεαρή ηλικία στο ΚΚΕ και μετέπειτα στον Συνασπισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανιδιοτελής, αποφασιστικός και πιστός στα ιδεώδη της Αριστεράς σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στις γραμμές μας» αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως συμπληρώνει η ανακοίνωση «ήταν παντρεμένος με την αδελφή του πρωθυπουργού Ζαννέτ Τσίπρα, με την οποία απέκτησαν δυο παιδιά. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και στους συντρόφους του Γρηγόρη. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο, στη 1 μ.μ., στο Κοιμητήριο της Δροσιάς».

Η ανακοίνωση καταλήγει με την επιθυμία της οικογένειας «αντί για στεφάνια, να ενισχυθούν οι Γιατροί του Κόσμου.

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα