Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Ένωση Κεντρώων. Είμαστε σε αδιέξοδο, λέει ο Λεβέντης

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Ένωση Κεντρώων. Είμαστε σε αδιέξοδο, λέει ο Λεβέντης

Με την φράση «είμαστε σε ένα σχετικό αδιέξοδο»  περιέγραψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις παρεμβάσεις του Γιάννη Σαρίδη.

Ο κ. Σαρίδης αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη, και αποχώρησε από τη συνεδρίαση οργισμένος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί πετώντας το «μπαλάκι» στον κ. Λεβέντη για τη διαγραφή του.

Ο κ. Λεβέντης σχολίασε: «Εγώ το κόμμα δεν το διαπραγματεύομαι. Υπάρχει ένα Συμβούλιο των παλαιότερων μελών του κόμματος που θα συμβουλευτώ. Εγώ είμαι κατά των διαγραφών, αλλά βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και μάλιστα λίγους μήνες πριν τις εκλογές. Φτιάξαμε ένα κόμμα επαναστατικό που παλέψαμε. Κάποιοι δεν κατάλαβαν και το είδαν ως ευκαιρία προσωπικής ανόδου. Αυτοί δεν θα αντέξουν…».

Ανησυχία στο κόμμα υπάρχει και για τον Αριστείδη Φωκά ο οποίος  κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη για να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Σαρίδης και να συμφιλιωθεί με τον συνάδελφό του Δημήτρη Καβαδέλλα, καθώς ο κ. Φωκάς επέλεξε να αποχωρήσει.

ελεύθερος τύπος

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα