Τσακαλώτος: O κατήφορος της ΝΔ δεν έχει σταματημό

Σκληρή απάντηση στη ΝΔ,  δίνει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αφορμή τη θέση της ΝΔ για όσα είπε σε ομιλία του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τους συνταξιούχους

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών:

O κατήφορος της ΝΔ δεν έχει σταματημό.

Το θέμα που απασχολεί όλη την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους είναι αν θα εφαρμοστεί η περικοπή των συντάξεων το 2019. Κυρίαρχο επιχείρημα της κυβέρνησης για τη μη εφαρμογή του μέτρου είναι ότι το μέτρο είναι δημοσιονομικό κι όχι διαρθρωτικό- πράγμα για το οποίο δεν έχει τοποθετηθεί η ΝΔ.

Χθες εξήγησα γιατί είναι δημοσιονομικό μέτρο και ότι αφορά μόνο μια μικρή μερίδα των συνταξιούχων κι όχι όλους όπως επανειλημμένα έχει ισχυριστεί η ΝΔ και οι εφημερίδες της. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εξηγεί με επιχειρήματα τις θέσεις και τις επιδιώξεις της για το καλό της κοινωνίας και των συνταξιούχων.

Η ΝΔ ας συνεχίσει το δικό της κατήφορο όπου ο σκοπός πάντα αγιάζει τα μέσα. Σήμερα έφτασε στον ακραίο τσαρλατανισμό -γιατί τι άλλο εκτός από τσαρλατανισμό είναι να ισχυρίζεται κανείς ότι ένας υπουργός εύχεται να πεθάνουν άνθρωποι. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η ΝΔ έχει φτάσει στον πάτο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα