Το Ποτάμι θα ψηφίσει για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών

Το Ποτάμι θα ψηφίσει για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών

Το Ποτάμι θα ψηφίσει για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών διαβεβαίωσε ο γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς μιλώντας στο «Νews 24/7 στους 88,6», ξεκαθαρίζοντας βεβαίως ότι «δεν είναι μια ιδανική λύση, είναι όμως μια βιώσιμη λύση».

Ο κ. Μαυρωτάς σημείωσε με νόημα: «Αν ο κ. Τσίπρας θελήσει να εκβιάσει ψήφο εμπιστοσύνης ας μην υπολογίζει σε εμάς. Αλλά τη στάση μας στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών δεν θα την καθορίσουμε με βάση τη στάση των ΑΝΕΛ. Το Ποτάμι πιστεύει ότι η συμφωνία είναι στην κατεύθυνση της εθνικής γραμμής, είναι μια ευκαιρία απεγκλωβισμού από ένα πρόβλημα που μας ταλανίζει για δεκαετίες».

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη κ. Μαυρωτάς υποστήριξε, επίσης, ότι «ένα μεγάλο κομμάτι της ΝΔ θα λέει από μέσα του "βάστα Ποτάμι" για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών» ενώ εξέφρασε και τη διαφωνία του με τη θέση του Σπ. Λυκούδη ότι «το Ποτάμι έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο».

Τέλος τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης καθόδου του Ποταμιού στις εκλογές και σημείωσε ότι «το Ποτάμι έχει τις ιδέες και τους ανθρώπους για να συμμετάσχει σε μια κυβερνητική προσπάθεια στη βάση αρχών».

 

skai

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα