Παπαχριστόπουλος: Δεν θα ρίξω την κυβέρνηση. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάω στο ΣΥΡΙΖΑ

Παπαχριστόπουλος: Δεν θα ρίξω την κυβέρνηση. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάω στο ΣΥΡΙΖΑ

Επιμένει στη διαφοροποίηση από την κομματική γραμμή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο βουλευτής τους, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» εξέφρασε την πεποίθηση ότι «ο Πάνος Καμμένος δεν πρόκειται να ρίξει αυτή την κυβέρνηση».

«Εγώ ούτε μισή σταγόνα δε θα ρίξω στο μύλο πτώσης αυτής της κυβέρνησης, ούτε στο μύλο της διαπλοκής», δήλωσε σχετικά ο Θ.Παπαχριστόπουλος, εκτιμώντας παράλληλα ότι, «ο Καμμένος δεν πρόκειται να παίξει με αυτή την κυβέρνηση», αφού όπως είπε είχε «μια έντιμη συμφωνία» συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλώντας τη Δευτέρα στο «Καλημέρα Ελλάδα» είχε τονίσει ότι θα αποσύρει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, για να μην έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, διευκρινίζοντας ότι θα ακολουθηθεί κομματική γραμμή σχετικά και οι παραβάτες της θα διαγραφούν από την παράταξη.

Κληθεί να απαντήσει στο αν θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τη συμμετοχή του Πάνου Καμμένου, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος απάντησε πως «δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, πάω και σπίτι μου, δεν έχω πρόβλημα», συμπληρώνοντας ότι, «δεν το ξέρω αυτήν τη στιγμή», κάτι που θα μπορούσε να εννοηθεί ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο.

«Ξέρω ότι η πορεία μου είναι συγκεκριμένη και καθαρή», αρκέστηκε να πει.

Προηγουμένως μιλώντας επίσης στο Καλημέρα Ελλάδα, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης εκτίμησε ότι η στάση του Θανάση Παπαχριστόπουλου δε θα εμποδίσει τον Πάνο Καμμένο και το κόμμα του να ρίξουν την κυβέρνηση, ώστε να μην έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα