Πάνος Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ, δεν είναι τα άκρα

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ,μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον χαρακτηρισμό «τζάμπα μάγκας» που χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος της ΝΔ για τον Πάνο Καμμένο αναφορικά με την στάση του στο Σκοπιανό.

«Ο Mr Bean μάγκας στη Θεσσαλονίκη», χαρακτήρισε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημείωσε ότι «ο κ.Μητσοτάκης να μιλά και να βάζει μέτρο στη μαγκιά, θα πρέπει να το κάνει με τα λόγια του. Δεν ήθελε να παραχωρήσει τον όρο ‘Μακεδονία’, αλλά χθες παραχώρησε απλόχερα τον όρο ‘Βόρεια Μακεδονία’».

Ενώ λίγο αργότερα τον κάλεσε να διώξει από την ΝΔ «τα ακραία στοιχεία που έχει μαζέψει, τα “φασισταριά” όπως τον Αδωνι Γεωργιάδη, τον Βορίδη και τον Πλεύρη, να ανοίξει το κόμμα και τότε μπορεί να συζητήσουμε», αφήνοντας ανοιχτό πεδίο για σύγκλιση των δύο κομμάτων, με τον Πάνο Καμμένο να δηλώνει «Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ, δεν είναι αυτοί, δεν είναι «τα άκρα» με τα οποία δεν συνεργάστηκε ο Καραμανλής ούτε οι νεοφιλελεύθεροι που τους διέγραψε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα