Βούτσης - Χαρίτσης στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Βιάννου

Βούτσης - Χαρίτσης στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Βιάννου

Με την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο στο Σελί Αμιρών της Βιάννου, ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το ολοκαύτωμα και  τις γερμανικές αποζημιώσεις, το οποίο έλαβε χώρα στο Μουσείο του  Ολοκαυτώματος του Δήμου Βιάννου, με μεγάλη επιτυχία.

Το παρών στις σημερινές εκδηλώσεις έδωσαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης και ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνι στο ηρώο μαζί με το βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Νίκο Ηγουμενίδη που τους υποδέχτηκαν με το δήμαρχο Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη.

Στεφάνι κατέθεσαν και οι βουλευτές Μανόλης Θραψανιώτης, Σπύρος Δανέλλης ,Βασίλης Κεγκέρογλου, Σοφία Σακοράφα και ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

To tweet του Σπύρου Δανέλλη:Το αίτημα για τις γερμανικές αποζημιώσεις, αποτυπώθηκε και σε πανό, το οποίο αναρτήθηκε στο ηρώο, την ώρα της κατάθεσης στεφάνων από κατοίκους και τον κ. Αριστομένη Συγγελάκη

Αύριο ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης θα έχει σειρά επαφών στο Ηράκλειο, με τον περιφερειάρχη Κρήτης,το δήμαρχο Ηρακλείου ενώ το απόγευμα θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί στη Λότζια με θέματα όπως ο Κλεισθένης και ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.


.
ekriti

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

-
Σχολιάστε το άρθρο: