Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης πρωθυπουργός

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης πρωθυπουργός

«Καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης πρωθυπουργός που έχει βγάλει ποτέ αυτή η χώρα. Λέει ότι δεν εκπλειστηριάζονται πρώτες κατοικίες κι εδώ σήμερα είχαμε δύο πρώτες κατοικίες ως μοναδικό περιουσιακό στοιχείο, που πήγαν να τις βγάλουν στο σφυρί», ανέφερε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της ΛΑΕ.

«Βεβαίως και σε άλλα συμβολαιογραφεία δεκάδες πρώτες κατοικίες εκπλειστηριάζονται σήμερα. Ακόμα χειρότερα. Ο Αλέξης Τσίπρας, αποδεικνύεται ως ένας πολιτικά εκδικητικός άνθρωπος. Κι αυτό γιατί σήμερα εκπλειστηριάζεται εδώ, πρώτη κατοικία πρώην μεγάλου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι και φίλος μας και σήμερα βρίσκεται στη ΛΑΕ. Αυτό σημαίνει πολιτική εκδίκηση και πολιτική αιμοβορία. Απαράδεκτο από κάθε άποψη», προσέθεσε ο Επικεφαλής της ΛΑΕ.

«Ευτυχώς όμως, χάρη στο κίνημα, χάρη στις αντιδράσεις μας, χάρη στην κατακραυγή, αυτοί οι δύο πλειστηριασμοί, όλως τυχαίως, στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο και ιδιαίτερα ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του συντρόφου μας, που έχει δύο παιδιά τα οποία σπουδάζουν, αναβλήθηκε προσωρινά έστω – επιτυχία κι αυτό – διότι κηρύχτηκε άγονος», επεσήμανε ο ίδιος.

«Έτσι μας πληροφόρησαν από το συμβολαιογραφείο. Κηρύχτηκε άγονος διότι δεν υπήρξε προσφορά από ιδιώτη και δεν ήρθε και η τράπεζα να το εξαγοράσει. Αυτό το θεωρούμε επιτυχία. Το καταγράφουμε ως μία μικρή νίκη του κινήματος. Τέτοιες νίκες έχουμε σημειώσει πολλές και σημειώνουμε κάθε εβδομάδα. Κι ελπίζουμε με τις δράσεις μας, με τις αντιδράσεις της κοινωνίας, να μπορέσουμε να ματαιώσουμε πλήρως και οριστικά αυτούς τους άδικους πλειστηριασμούς» κατέληξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα