Η Κατερίνα Νοτοπούλου πήγε σε αγιασμό και θυμήθηκε τα σχολικά της χρόνια

Η Κατερίνα Νοτοπούλου πήγε σε αγιασμό και θυμήθηκε τα σχολικά της χρόνια

Στο 17ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, παρέστη η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, με αφορμή τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η κ. Νοτοπούλου, απόφοιτη η ίδια του 17ου ΓΕΛ, ευχήθηκε στους μαθητές, η τρέχουσα χρονιά να είναι πολύ παραγωγική, τους κάλεσε να πιστέψουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και τόνισε πως: «είναι η γενιά που κρατάει το μέλλον στα δικά της χέρια».

«Αυτό το σχολείο κρύβει πολλές αναμνήσεις για όλους εμάς, έχει καθηγητές που είμαι βέβαιη ότι θα τους "μπολιάσουν" με αγάπη για τη γνώση, το "σχοινί" που μας βγάζει από το "πηγάδι", αλλά και με αξίες, με αγάπη για τους συμμαθητές τους, τους γονείς τους, την εκπαιδευτικής κοινότητα και, είμαι βέβαιη, πως αυτή η γειτονιά θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη ζωή και ακόμα λαμπρότερο μέλλον» τόνισε η υφυπουργός.

Σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την ίδια να καλωσορίζει τους μαθητές στο σχολείο από το οποίο αποφοίτησε, που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το μήνυμα της σημερινής μέρας, πρόσθεσε η κ. Νοτοπούλου, είναι το σχολείο να δώσει στους μαθητές όλα τα εφόδια, τη γνώση και κυρίως τις αξίες και την αγάπη για την Δημοκρατία και την ίδια τη ζωή ώστε να πορευθούν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα