Καμμένος: Τελειώνουμε με την τροπολογία για το γήπεδο του ΠΑΟΚ

Με μέλη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος έκανε αυτοψία στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας, στο πλαίσιο της δημιουργίας νέου γηπέδου για τον «Δικέφαλο του Βορρά», με παραχώρηση κάποιων στρεμμάτων που ανήκουν στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Το «παρών» έδωσαν η υφυπουργός Άμυνας, Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά αλλά και η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης δώρισε στον υπουργό Εθνικής Αμυνας τη φανέλα της ομάδας με τον αριθμό «12».

Ο κ. Πάνος Καμμένος προανήγγειλε άμεσες εξελίξεις στο θέμα της παραχώρησης των 21 στρεμμάτων από το Ταμείο Εθνικής Αμυνας στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην περιοχή της Τούμπας.

Ο υπουργός, που έφτασε στις 9:00 έξω από το γήπεδο, συνοδευόμενος από την υφυπουργό, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και την υπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, πραγματοποίησε μια πρώτη αυτοψία στον περιβάλλοντα χώρο, που προτίθεται να παραχωρήσει η κυβέρνηση στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, για να προχωρήσει η κατασκευή της «νέας Τούμπας». Τους υπουργούς υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

«Είναι επιθυμία της Κυβέρνησης να βοηθήσουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες και να αποτελεί ένα στολίδι της πόλης. Όπως και άλλες ΠΑΕ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απέκτησαν τα δικά τους γήπεδα, έτσι και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της στολίδι», σχολίασε αρχικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν μετά την σημερινή επίσκεψη και συνάντηση στην Τούμπα ο χώρος περίπου 21 στρεμμάτων, ο οποίος βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και μικρές περιοχές γύρω από το γήπεδο, θα παραχωρηθούν στον ΠΑΟΚ. «Είναι εδώ οι νομικοί μας και οι νομικοί σύμβουλοι και σήμερα θα έχουμε τελειώσει την τροπολογία. Ελπίζω να την καταθέσουμε στο πρώτο νομοσχέδιο που υπάρχει για την στρατιωτική δικαιοσύνη μέσα στις επόμενες ημέρες. Από τη μεριά του Υπουργείου Άμυνας, η τροπολογία θα ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα