Λεβέντης: Οι παροχές που εξήγγειλε απλόχερα ο κ. Τσίπρας είναι εκτός τόπου και χρόνου

Λεβέντης: Οι παροχές που εξήγγειλε απλόχερα ο κ. Τσίπρας είναι εκτός τόπου και χρόνου

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τα όσα εξήγγειλε χθες κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha, ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε χαρακτηριστικα: «Οι παροχές που εξήγγειλε απλόχερα ο κ Τσίπρας είναι εκτός τόπου και χρόνου. Εξήγγειλε παροχές για μια άλλη Κυβέρνηση και είναι γελοία εικόνα να παρουσιάζεται ένας Πρωθυπουργός και να πιστεύει ότι βρίσκεται στην αρχή της τετραετίας του. Τα περισσότερα θέματα τα μετατόπισε χρονικά για μετά τα 2019, τότε δηλαδή που δεν θα είναι αυτός στην Κυβέρνηση. Για το θέμα τω συντάξεων, θα γνωρίζουμε περί τα τέλη Οκτωβρίου τι θα γίνει και όλη η κουβέντα του τελευταίου διαστήματος ήταν λόγια του αέρα».

Όσον αφορά την καταβολή αναδρομικών που έχει αποφασίσει ΣτΕ σε ένστολους, στρατιωτικούς, δικαστές και καθηγητές ΑΕΙ, ο κ. Λεβέντης αναρωτήθηκε: « Δικαίως θα τα πάρουν όλοι αυτοί και τους υποστηρίζουμε, αλλά οι υπόλοιποι πολίτες που έχουν δικαιωθεί από το ΣτΕ δεν πρέπει να πάρουν τα χρήματά τους;».

Για το θέμα των εκλογών, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι μόνο μια μεγάλη Κυβέρνηση πολλών κομμάτων μαζί θα είναι λύση για την πατρίδα μας, διαφορετικά στις εκλογές που θα γίνουν το αποτέλεσμα πρέπει να είναι τέτοιο έτσι ώστε το πρώτο κόμμα να αναγκαστεί να κάνει Κυβέρνηση με περισσότερα του ενός κόμματος. Προέβλεψε δε ότι η ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κλείσει δεν μπορεί όμως να ανατραπεί.

Για το θέμα των Σκοπίων, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να αιφνιδιάσει πηγαίνοντας σε εκλογές για να δώσει την «καυτή πατάτα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Λεβέντης μάλιστα είπε ότι στο θέμα αυτό ο κ. Τσίπρας είναι πιο έντιμος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί όπως είπε, ο κ. Τσίπρας έδωσε το όνομα, πρόδωσε την Μακεδονία, ενώ ο κ. Μητσοτάκης είναι ήξεις αφήξεις. Η Ένωση Κεντρώων ζητά δημοψήφισμα για το θέμα των Σκοπίων, ενώ όπως τόνισε μετά την εγκληματική υπογραφή των Πρεσπών ενδεχομένως κάποιοι να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα