Μητσοτάκης: Ποιος ανασχηματισμός; Ποιος ασχολείται;

Μητσοτάκης: Ποιος ανασχηματισμός; Ποιος ασχολείται;

Σε σχολιασμό περί του ανασχηματισμού προέβη ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω δηλώσεων σε δημοσιογράφους κατά την περιοδεία του στα Γρεβενά.

Σύμφωνα με τον Κο Μητσοτάκη, ο ανασχηματισμός δεν αποτελεί ζήτημα που να απασχολεί γενικότερα, προσθέτοντας πως συγκεκριμένα οι πολίτες των Γρεβενών δεν ενδιαφέρονται για αυτό.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο πυρήνας του κυβερνητικού σχήματος παραμένει ίδιος.

Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη χώρα και το καλύτερο για τον τόπο είναι να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ποιος ανασχηματισμός; Ποιος ασχολείται; Νομίζετε ότι οι πολίτες εδώ στα Γρεβενά ασχολούνται με τον ανασχηματισμό του κ. Τσίπρα;

Το ζητούμενο είναι να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατόν, η κυβέρνηση έχει ολοκληρώσει πρακτικά τη θητεία της, έχει κάνει ήδη πολύ μεγάλη ζημιά και όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο καλύτερα για τον τόπο. Ο βασικός πυρήνας της κυβέρνησης δεν άλλαξε καθόλου.

 Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας σήμερα, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την οικονομία, την άμυνα και την εξωτερική πολιτική παραμένουν στις θέσεις τους. Δεν ενδιαφέρει τους πολίτες ο ανασχηματισμός, όπως δεν τους ενδιαφέρει ο διχαστικός λόγος του κ. Τσίπρα».

 

skai

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα