Λεβέντης: Υπερβολές και προπαγάνδα ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια

Λεβέντης: Υπερβολές και προπαγάνδα ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια

Υπερβολές και προπαγάνδα το ότι βγαίνουμε από τα Μνημόνια, καθώς μένουν τα μέτρα των Μνημονίων, τα πλεονέσματα, οι σκληροί αντεργατικοί νόμοι. Είναι 360 νόμοι και 3.000 διατάξεις, αυτά μένουν. Η επόμενη μέρα είναι να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να φέρουμε πίσω τα χρήματα που έφυγαν στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει κάποτε η επιστροφή των χρημάτων. Γι αυτό λέμε ότι πρέπει να γίνει οικουμενική κυβέρνηση. Η εικόνα που δείχνει το πολιτικό προσωπικό είναι εικόνα διχασμού. Γι αυτό και φώναξα εγώ το Σεπτέμβριο του 2015 να κάνουμε οικουμενική κυβέρνηση» είπε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Επικρατεί εγωισμός και στον Τσίπρα και στον Μητσοτάκη. Τα κόμματα πλέον είναι σαν εμπορικές επιχειρήσεις. Αυτοί οΕίναι ταυτόσημοι πολιτικά. Και οι δύο είναι τσιράκια της Μέρκελ» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Δεν είμαστε ενδιάμεσοι, είμαστε το Κέντρο, είμαστε αυτοί που καταγγέλουμε και τον αριστερό και τον δεξιό κόσμο ως "σάπιους" και "διεφθαρμένους". Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι πόλωσης. Οι τρεις βουλευτές που έφυγαν δεν πήραν ψήφο, δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους και με πρόδωσαν. Έχω απείρως καλύτερους που μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Με είχαν πλησιάσει κάθε είδους καιροσκόποι, πάντα συμβαίνουν προδοσίες στο δημοκρατικό χώρο. Η έδρα δόθηκε στην Ένωση Κεντρώων και αυτοί της πήραν και τις πήγαν στη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ» συμπλήρωσε.

«Ελπίζουμε να έχουμε διπλάσιο ποσοστό από αυτό του Σεπτεμβρίου του 2015. Θα μας ψηφίσουν όσοι δεν θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ» είπε ο κ. Λεβέντης. «Όσα κόμματα πήγαν να συγκυβερνήσουν ως "τσόντες" εξαφανίστηκαν από το χάρτη. Πάρτε παράδειγμα τη ΔΗΜΑΡ και το ΛΑΟΣ. Εν προκειμένω "τσόντα" θα γίνει η Γεννηματά. Υπάρχει συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα των εκλογών. Δεν στηρίζουμε ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τη Νέα Δημοκρατία. Δεν θέλουμε να γίνουμε συμπλήρωμα κανενός. Θα ψηφίζουμε στη Βουλή χωρίς να ψηφίζουμε. Δεν ζητάμε υπουργεία και συμμετοχή στα λάφυρα» συνέχισε.

«Αυτοί που μας έβαλαν στα μνημόνια πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό» κατέληξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα