Αυλωνίτου για το π@π@ριές: Ατυχής η έκφραση που χρησιμοποίησα

Αυλωνίτου για το π@π@ριές: Ατυχής η έκφραση που χρησιμοποίησα

Σε αναδίπλωση για τη δήλωσή της ότι ο κ. Μητσοτάκης «λέει π@π@ριές» για τις φωτιές προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, μετά το σάλο αντιδράσεων αλλά και το «άδειασμα» από την ίδια την εκπρόσωπο του κόμματος Ράνια Σβίγκου.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανέφερε: «Λυπάμαι βαθύτατα για τις ατυχείς εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν εκ μέρους σε τηλεοπτική εκπομπή, ως προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική, ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης».

Νωρίτερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Νews247.gr, η κ. Αυλωνίτου έκανε λόγο για ατυχή έκφραση: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι η συγκεκριμένη έκφραση ήταν ατυχής και ότι δεν με αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση ούτε ως πολιτικό ούτε ως άνθρωπο. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί" τόνισε και πρόσθεσε: "Ωστόσο, η ουσία του θέματος δεν αλλάζει. Θα μπορούσα φυσικά να χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση όπως ανοησίες ή πράγμα που δεν στέκουν επιστημονικά γιατί πράγματι ο κ. Μητσοτάκης είπε πράγματα για τις φωτιές που δεν μπορούν να σταθούν".

Σημειώνεται ότι νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου τόνισε σε ανάρτησή της στο Twitter ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινη προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνιτου για τον Κ. Μητσοτάκη . Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση».

    

 

thetoc

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα