ΝΔ: Να αντικατασταθεί επειγόντως ο Γιάννης Ταφύλλης

ΝΔ: Να αντικατασταθεί επειγόντως ο Γιάννης Ταφύλλης

 Το γραφείο τύπου της ΝΔ, σε ανακοίνωση του για την τοποθέτηση του Γιάννη Ταφύλλη στη θέση του Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας, τονίζει ότι «επιχειρώντας να αποσείσει τις δικές του ευθύνες για την τραγωδία της Ανατολικής Αττικής, o Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να τοποθετήσει στη θέση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας τον κ. Γιάννη Ταφύλλη, ένα στέλεχος με πλούσιο και σκοτεινό κομματικό παρελθόν, που μάλιστα έχει ήδη περάσει από δύο γενικές γραμματείες επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χωρίς να έχει επιδείξει στοιχειώδες έργο».

Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η Νέα Δημοκρατία ζητά επειγόντως την αντικατάσταση του κ. Ταφύλλη από πρόσωπο κύρους με εμπειρία στην πολιτική προστασία, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους 91 νεκρούς.

Το τελευταίο που χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα είναι άλλο ένα αποτυχημένο κομματικό στέλεχος για να διαχειριστεί κρίσεις, από τις οποίες μπορεί να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Περιμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα για το θέμα του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας στη νέα επικοινωνιακή φιέστα που διοργανώνει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα