Φιλική συζήτηση του Έλληνα πρέσβη στο ρωσικό ΥΠΕΞ - Δεν ανακοινώθηκαν αντίμετρα

Φιλική συζήτηση του Έλληνα πρέσβη στο ρωσικό ΥΠΕΞ - Δεν ανακοινώθηκαν αντίμετρα

Φιλική συζήτηση είχαν σήμερα ο Έλληνας πρεσβευτής που κλήθηκε από το Ρωσικό υπουργείο εξωτερικών στη Μόσχα,  σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με πηγές του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, στην συνάντηση δεν ανακοινώθηκαν αντίμετρα προς την Ελλάδα για το θέμα των απελάσεων των Ρώσων διπλωματών.

Νωρίτερα σήμερα ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ ανάρτησε στο twitter το εξής σχόλιο:«Τα τελευταία χρόνια ήταν περίοδος πρωτοφανούς ακμής στις ρωσο-ελληνικές σχέσεις. Ο πλούσιος πολιτικός διάλογος στο υψηλότατο και υψηλό επίπεδο. Το Αφιερωματικό έτος Ρωσία - Ελλάδα 2016, το κοινό Έτος Τουρισμού 2017/2018, στενές επαφές αρμόδιων υπουργείων, επιχειρηματιών και κοινωνίας των πολιτών.

Οι κινήσεις της ελληνικής πλευράς, κατά την φετινή χρονιά των 190 χρόνων από την ίδρυση των διπλωματικών μας σχέσεων και της 25ης επετείου του θεμελιώδους Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας, έχουν γίνει απογοήτευση για μας. Η δήλωση της Μ. Ζαχάροβα ήταν σωστή και ισορροπημένη, ενώ η αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ υπερβολική».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα