Η επόμενη μέρα στο μικροσκόπιο του ΣΥΡΙΖΑ

Η επόμενη μέρα στο μικροσκόπιο του ΣΥΡΙΖΑ

Η επόμενη μέρα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνεδρίασε σήμερα στην Κουμουνδούρου.

Ο πρωθυπουργός και το κομματικό επιτελείο συζήτηση τα μέτρα ελάφρυνσης των πολιτών, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που προκύπτουν από το υπερπλεόνασμα και το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο.

Στόχος της συζήτησης ήταν να διερευνηθούν οι τρόποι με τους οποίους θα ελαφρυνθούν τα μεσαία και τα χαμηλά στρώματα ενώ, σε αυτό το πλαίσιο, έγινε και μια πρώτη συζήτηση για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όπως σημείωναν κομματικές πηγές ο Αλέξης Τσίπρας και το οικονομικό επιτελείο θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα συσκέψεις προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης μέχρι την κατάθεση του προϋπολογισμού του 2019.

Παράλληλα, καθορίστηκε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την επόμενη εβδομάδα ενώ υπήρξε και εισήγηση για σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής στο τέλος Αυγούστου προκειμένου να συμφωνηθεί το πλαίσιο για την ΔΕΘ.

Τέλος, από τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωναν πως το ζήτημα με την απέλαση των δύο διπλωματών είναι κυβερνητικό και όχι κομματικό θέμα.


cnn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα