Καυγάς Κούλογλου-Κικίλια για την Ψαροκώσταινα. Αποχώρησε ο Κικίλιας

Αποχώρησε από το πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας όταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μίλησε για την ιδεολογία της «Ψωροκώσταινας».

«Είπατε την Ελλάδα ψωροκώσταινα», ρώτησε ο βουλευτής της ΝΔ, τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του ζήτησε να το πάρει πίσω. «Θα το πάρετε πίσω, αλλιώς θα αποχωρήσω», είπε ο κ. Κικίλας.  

«Θέλετε να το πάρετε πίσω;» συνέχισε ο Βασίλης Κικίλιας. «Όχι, η Ιδεολογία της Ψαροκώσταινας είναι βιβλίο» συνέχισε ο Στ. Κούλογλου. «Κύριε Παπαδάκη, αν ο κ. Κούλογλου δεν πάρει πίσω ότι είπε την Ελλάδα Ψαροκώσταινα, εγώ αποχωρώ. Την Ελλάδα Ψαροκώσταινα; Αυτά έχουν να μπουν οι Έλληνες ευρωβουλευτές; Εκεί έχετε φτάσει; Θα το πάρετε πίσω; Θα πάρετε πίσω ότι είπατε την Ελλάδα Ψαροκώσταινα; Αυτό είναι η Ελλάδα για έναν Έλληνα ευρωβουλευτή; Αλήθεια μου λέτε;» επέμεινε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Αλλά ο Στέλιος Κούλογλου ήταν ανένδοτος. «Προφανώς ούτε αυτοί που σας γράφουν τα μηνύματα ούτε εσείς έχετε διαβάσει ένα βιβλίο ιστορίας. Διότι θα ξέρατε ότι η ιδεολογία της Ψαροκώσταινας είναι ένα θέμα που συζητιέται συνέχεια στην ελληνική ιστορία».

Πριν καν τελειώσει την απάντησή του, όμως, ο Βασίλης Κικίλιας πέταξε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από την εκπομπή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα