Δημήτρης Καμμένος: Παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας όχι με την καρέκλα

Δημήτρης Καμμένος: Παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας όχι με την καρέκλα

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ο οποίος επανέλαβε πως ο Υπουργός Εξωτερικών δεν έχει την εξουσιοδότηση των ΑΝΕΛ για να υπογράψει την συμφωνία με την πΓΔΜ.

«Εννοείται πως δεν πρέπει να δώσουμε οντότητα εθνική στους Σκοπιανούς. Εδώ παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας μας, όχι με την καρέκλα. Ο κύριος Κοτζιάς δεν έχει εξουσιοδότηση να υπογράψει τη σύμβαση», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενος στο κείμενο της συμφωνίας, είπε: «Το άρθρο 6 λέει ότι απαγορεύεται να διαδηλώσεις, είτε κρατικός είτε ιδιωτικός φορέας. Θα έρθει κάποιος που θα πιστέψει ότι υποδαυλίζω τον σοβινισμό και θα μου πει δεν θα βγεις στον δρόμο, να διαδηλώσω που αλλάζουν την ιστορία; Είμαστε σοβαροί; Απαγόρευση διαδήλωσης και συναθροίσεων είχαμε μόνο στη χούντα».

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε αδιανόητο και το σημείο της συμφωνίας που μιλά και για αλλαγή των βιβλίων. «Από πού κι ως πού θα ξαναγράψουν την ιστορία της Ελλάδας; Έχω αλυτρωτικά στοιχεία στο δικό μου βιβλίο; Γιατί να το αλλάξω; Είναι δυνατόν να ξαναγράψω την ιστορία, να το συζητήσω, και μεθαύριο θα έρθει ο Τούρκος να μου πει να δούμε κάτι για τη Θράκη;», ανέφερε μεταξύ άλλων.