Τσίπρας: Μας κάνατε δώρο την πρόταση δυσπιστίας

Τσίπρας: Μας κάνατε δώρο την πρόταση δυσπιστίας

Σκληρή επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από το βήμα της Βουλής στο κλείσιμο της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα. 

Επίθεση σε Μητσοτάκη και Σαμαρά

«Μας κάνατε δώρο την πρόταση δυσπιστίας. Αν δεν το ζητούσατε έπρεπε να το εφεύρουμε εμείς», είπε ο πρωθυπουργός, κατηγορώντας παράλληλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι «θλιβερό φερέφωνο του αληθινού αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά».

Ο κ. Τσίπρας προανήγγειλε σκληρή αντιπαράθεση κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που καταθέτει η ΝΔ για την κυβέρνηση τονίζοντας «θα τα πούμε όλα μέσα σε αυτές τις ημέρες, με ονόματα και διευθύνσεις. Δεν θα γλιτώσει κανείς».

Για το πολυνομοσχέδιο

«Η σημερινή συνεδρίαση της Βουλής έχει ιστορική αξία γιατί μετά από 8 χρόνια είναι η τελευταία φορά που θα ψηφιστούν τα τελευταία μέτρα της τελευταίας αξιολόγησης του τελευταίου προγράμματος», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αρχίζοντας την ομιλία του στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης.

«Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας, αποκαταστάθηκε η αξιοπιστία της χώρας και τελειώνει οριστικά με τα προγράμματα στήριξης», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα