Δημήτρης Καμμένος: Καταψήφισα την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ

ΟΧΙ στην τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ ψήφισε στην ονομαστική ψηφοφορία, κατά δήλωσή του στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, όπως είχε ήδη προαναγγείλει αντιδρώντας στο γεγονός ότι αν και μικρές επιβάλλονται τελικώς αυξήσεις σε αρκετές λαϊκές περιοχές όπως είναι η Β’ Πειραιά.

Με αυτή την αρνητική ψήφο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, κλιμακώνει ουσιαστικά και εμπράκτως τη στάση διαφοροποίησής του σε μία σειρά ζητημάτων, αν και προς ώρας δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση είτε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ούτε από το κόμμα του.

Ο ίδιος δεν έκρυψε και την βαθειά ενόχλησή του από το περιεχόμενο της συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με την πΓΔΜ.

Σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους στους διαδρόμους της Βουλής δεν δίστασε να πει ότι το κείμενο αυτό είναι αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης ερασιτεχνών, δηλώνοντας την κατηγορηματική του αντίθεση και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την ψηφίσει.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν αυτό σημαίνει ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, σχολίασε πως ο Πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος κατέστησε σαφές ότι όποιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στηρίξει συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, θα διαγραφεί.

«Κι εγώ δεν θέλω να διαγραφώ», τόνισε με νόημα, αφήνοντας περιθώρια για πλήθος ερμηνειών ως προς τη στάση που θα κρατήσει.

 

skai

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα