Μαξίμου για Μητσοτάκη: Ακολουθεί τους πατριδοκάπηλους Σαμαρά και Αδωνι

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Ακολουθεί τους πατριδοκάπηλους Σαμαρά και Αδωνι

Επίθεση εξαπέλυσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού για τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση των τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας για το Σκοπιανό.

«Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο επίλυσης του ονοματολογικού, που οι κυβερνήσεις της ΝΔ κληροδότησαν στη χώρα, γίνεται κάθε μέρα και πιο έκδηλος», αναφέρει αρχικά το Μαξίμου και συνεχίζει:

«Καλά κάνει, διότι ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά: και τι διαπραγματεύονταν οι κυβερνήσεις της ΝΔ στο παρελθόν, και τι πάει να πετύχει η σημερινή κυβέρνηση, και ποιων τα εγκληματικά για τα εθνικά συμφέροντα λάθη καλείται να διορθώσει. Εξάλλου, βρίσκεται στα ρετιρέ της ΝΔ μαζί τους».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, «όποιον λεκτικό ακροβατισμό και να σκαρφιστεί», ο κ. Μητσοτάκης, «δεν μπορεί για πολύ ακόμα να κρύβεται. Σύντομα θα αναγκαστεί να καταλήξει σε μία θέση από τις δεκάδες που έχει υιοθετήσει για το ονοματολογικό τους τελευταίους έξι μήνες».

«Το μόνο που περιμένουμε να δούμε», λέει το Μαξίμου, είναι εάν θα συνεχίσει να υποκρίνεται ότι είναι τάχα υπέρ της λύσης όταν συναντιέται με ξένους αξιωματούχους στο εξωτερικό, την ίδια στιγμή που στο εσωτερικό ακολουθεί, κατά γράμμα. τη γραμμή που του επιβάλλουν οι επαγγελματίες πατριδοκάπηλοι, Σαμαράς και Γεωργιάδης».

 

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα