Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος

Ο κ. Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο. Την ίδια ημέρα που ο πρόεδρος της Κομισιόν επιβεβαίωνε πως η Ελλάδα τον Αύγουστο βγαίνει με την 'πιο καθαρή έξοδο' από τα μνημόνια, ο ίδιος σε ομιλία του το βράδυ ισχυριζόταν πως "το τελευταίο μεγάλο ψέμα του πρωθυπουργού είναι η δήθεν καθαρή έξοδος'» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Σήμερα ισχυρίστηκε πως «χρειάζεται οριστική και αμετάκλητη ρύθμιση του χρέους», ενώ, όταν εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση έδινε μάχη για το ελληνικό χρέος ο ίδιος έλεγε ότι αυτό «δεν είναι το πιο θεμελιώδες πρόβλημα» και για να έρθει ανάπτυξη χρειάζονται μόνο «δραστικές μεταρρυθμίσεις», κυρίως στο Δημόσιο.

Τελικά ποιος είναι ο ψεύτης; Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Κομισιόν ή ο κ. Μητσοτάκης;» τονίζεται από το Μαξίμου και σχολιάζουν τα περί εκλογών του προέδρου της ΝΔ: «Καιρό είχε να ζητήσει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, αλλά θα αναγκαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο. Και μετά άλλα τέσσερα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα