Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο βουλευτής Φωκάς για τις ύβρεις του

Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο βουλευτής Φωκάς για τις ύβρεις του

Στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής παραπέμφθηκε ο Αριστείδης Φωκάς εξαιτίας της προσβλητικής στάσης που κράτησε στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο (14/4).

Οι απαράδεκτες και αντικοινοβουλευτικές δηλώσεις του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκά θα απασχολήσουν την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής κατά την σημερινή της συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι.

Το ενδεχόμενο επίπληξης ή παραδειγματικής τιμωρίας του κ Φωκα – αν και δεν περιλαμβάνεται στα θέματα της ημερήσιας διάταξης – αναμένεται να θέσουν μέλη της Διάσκεψης που εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους για το περιεχόμενο της τοποθέτησης του βουλευτή σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ενδεικτική η επιστολή του βουλευτή Γεώργιου-Δημήτριου Καρρά σύμφωνα με την οποία ζητά από τον πρόεδρο της Βουλης Νίκο Βουτση την παραπομπή του κ Φωκα στην επιτροπη Δεοντολογίας.

Υπενθυμίζεται πως ο κ Φωκάς εμφανίζεται να ενθαρρύνει και να επαναλαμβάνει εμπρηστικά συνθήματα κατά της Βουλής της οποίας είναι μέλος και απολαμβάνει τα σχετικά προνόμια.

Συγκεκριμένα βίντεο απο το συλλαλητήριο τον δείχνει να φωνάζει το σύνθημα «να καεί – να καεί η πο..να η Βουλή». Το κλίμα για τον βουλευτή έχει επιβαρυνθεί και απο το γεγονός οτι ο ίδιος απέφυγε να δείξει μεταμέλεια για τις δηλωσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

-
Σχολιάστε το άρθρο: