ΣΥΡΙΖΑ: Άλλα λέει ο Μητσοτάκης και άλλα η εκπρόσωπός του

Απάντηση της ΝΔ προκάλεσε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την συνέντευξη του προέδρου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του τόνιζε πως: «στις 3 Απριλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον Real Fm, δήλωσε με περίσσεια σιγουριά πως η χώρα θα εισέλθει σε 4ο μνημόνιο μετά τον Αύγουστο του 2018. Σήμερα, δέκα μέρες μετά τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, σε συνέντευξή της στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, σημείωσε πως η χώρα «δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς προγράμματος» από τις 20 Αυγούστου και μετά».

«Η, έστω και με καθυστέρηση, αποδοχή της πραγματικότητας από τη Ν.Δ. είναι προφανώς  καλοδεχούμενη. Κάλλιο αργά παρά ποτέ» κατέληξε.

Πηγές της ΝΔ απαντώντας σε αυτή την ανακοίνωση σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρουν τα εξής: «Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καλό θα είναι να διαβάζει ολόκληρες τις δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ πριν τις διαστρεβλώσει, όπως συνηθίζει. Αν τις διάβαζε, θα έβρισκε και τη φράση «αυτή η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει τη χώρα σε πολύ υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% έως το 2022». Ναι, στη δική τους κυβέρνηση αναφέρθηκε και σήμερα η κ. Μαρία Σπυράκη. Την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που υπέγραψε ένα ακόμη αχρείαστο μνημόνιο και μετά το 2018, λόγω των καταστροφικών επιλογών του αλησμόνητου υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη τον οποίο αρχικώς επέλεξε ως asset ο κ. Τσίπρας για να τον χαρακτηρίσει κατόπιν καταστροφής ανόητο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα