Δένδιας για την εγκληματικότητα: Ο Τσίπρας ευθύνεται για την ασφάλεια

Ο κ. Δένδιας μιλώντας στον ΣΚΑΙ επεσήμανε πως «η Δημόσια Ασφάλεια είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί κανείς να καταγράψει καθολική αποτυχία. Νομίζω ότι η σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι απόλυτα ακριβής» και συμπλήρωσε:

«Δεν υφίσταται σύστημα ασφαλείας της χώρας, δεν είναι καν στόχος της κυβέρνησης η Δημόσια Ασφάλεια των πολιτών. Εγώ δεν καταλογίζω ευθύνη, ως συνήθως γίνεται, στον αρμόδιο Υπουργό, γιατί θεωρώ ότι την ευθύνη για αυτό το μείζον θέμα την έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και σωστά είπατε ότι είχε έρθει τότε στη Βουλή και μας είχε πει ότι όλα πάνε καλά και ότι οι δείκτες βελτιώνονται».

«Ο πρωθυπουργός στη Βουλή αυτό που έκανε ήταν να πάρει τους δείκτες του πρώτου εξαμήνου και να τους συγκρίνει με τους δείκτες ολόκληρου χρόνου. Έτσι αποφάσισε ότι έχουμε δραματική… βελτίωση. Από τέτοια στον ΣΥΡΙΖΑ είναι “θεοί”, όμως ο πολίτης στην καθημερινότητά του καταλαβαίνει πάρα πολύ καλά ότι έρχεται η πραγματικότητα και διαψεύδει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς» είπε ο κ. Δένδιας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα