Κικίλιας: Όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά εις βάρος της χώρας μας

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, υπογραμμίζοντας ότι η ευθύνη για την αποτυχία στα εθνικά θέματα βαραίνει το σύνολο της κυβέρνησης και τον κ Τσίπρα προσωπικά.

Σημείωσε ότι όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά εις βάρος της χώρας μας καθώς δεν υπάρχει ενιαία εξωτερική πολιτική και σοβαρή στάση.

Συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να υπάρχει η απάντηση που θέλουμε στα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα μας γιατί η κυβέρνηση είναι διχοτομημένη ή ακόμα και τριχοτομημένη και έδωσε το παράδειγμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του αναπληρωτή υπουργού που έχουν διαφορετικές απόψεις.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρόεδρου της ΝΔ στην Αμερική είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με κορυφαίους αξιωματούχους και υποστήριξε τα ελληνικά θέματα, επισημαίνοντας την αδιάλλακτη τουρκική θέση και τονίζοντας ότι ο μόνος σταθερός πόλος γεωστρατηγικά στα Βαλκάνια είναι η Ελλάδα.

Είπε ότι διανύουμε την 18η μέρα που η ελληνική κοινωνία βλέπει τους στρατιωτικούς σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και ότι η απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών είναι ζήτημα ανθρώπινο και ζήτημα τιμής για τη χώρα μας.

 

 

skai

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα