Μηνυτήρια αναφορά κατά Καμμένου καταθέτει η Νέα Δημοκρατία

Η αξιωματική αντιπολίτευση κλιμακώνει την αντιπαράθεσή της με τον υπουργό Άμυνας με αιχμή του δόρατος τη συμφωνία πώλησης 300.000 βλημάτων στη Σαουδική Αραβία μέσω μεσάζοντα, στην οποία υπάρχουν σκοτεινές πτυχές και την έχει χαρακτηρίσει «εξόφθαλμα προκλητικό σκάνδαλο».

Αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά του Πάνου Καμμένου, σύμφωνα με ανώτερες πηγές με τις οποίες συνομίλησαν τα Parapolitika.gr εδώ στο Στρασβούργο, όπου βρίσκεται για μπαράζ επαφών ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σε οιποιαδήποτε χώρα δεν θα μπορούσε να σταθεί υπουργός Άμυνας με τέτοιες αποκαλύψεις» δήλωσαν οι κορυφαίες κομματικές πηγές. «Εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλον, Τσίπρας και Καμμένος θα πάνε χέρι-χέρι στον πάτο».

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι θα υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις. «Πιστεύω πως η δικαιοσύνη θα έπρεπε να κινηθεί αυτεπάγγελτα» πρόσθεσαν. «Επιμένουμε ότι πρέπει να υπάρξει δικαστική διερεύνηση εις βάθος».
Η πρόταση μομφής παραμένει στο τραπέζι, αλλά δεν είναι πρώτη προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή. «Το ζήτημα είναι να πάρει θέση ο Τσίπρας» τόνισαν οι πηγές.

parapolitika

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

-
Σχολιάστε το άρθρο: