Το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή στη γιορτή του Κουντούρη του Αγία Ζώνη ΙΙ. Τι απαντά

Ένα βίντεο με τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή να χορεύει ζεϊμπέκικο προς τιμήν του Θοδωρή Κουντούρη του ιδιοκτήτη του Αγία Ζώνη ΙΙ, που βυθίστηκε, προκαλώντας οικολογική καταστροφή στο Σρωνικό, στις 4 Μαρτίου του 2017 (στη γιορτή των Αγίων Θεοδώρων) είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η σύζυγος του εφοπλιστή, Κατερίνα.

Οπως προκύπτει από το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του υπουργού Ναυτιλίας,  διασκέδασε μαζί του για την ονομαστική του εορτή.

Μάλιστα η κ. Κατερίνα Κουντούρη σχολίαζε κάτω από το βίντεο με τον χορό ότι ο υπουργός Ναυτιλίας βρισκόταν στο Ammos, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Η απάντηση του Κουρουμπλή για το ζεϊμπέκικο που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Απάντηση δίνει ο Παναγιώτης Κουρμπλής για το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ο ίδιος φέρεται να χορεύει ζεϊμπέκικο στη γιορτή του πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», Θεόδωρου Κουντούρη, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, στις 4 Μαρτίου 2017.

Σε ανακοίνωσή του, ο υπουργός Ναυτιλίας χαρακτηρίζει το σημερινό επεισόδιο «λυπηρό», συμπληρώνοντας ότι «αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η Κυβέρνηση».

Παράλληλα, διευκρινίζει ότι η εκδήλωση «στην οποία παραβρέθηκα ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διάψευση δημοσιευμάτων για δήθεν κοινωνικές σχέσεις Κουρουμπλή - Κουντούρη

Το σημερινό επεισόδιο, που με εμφανίζει να χορεύω σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ Αγία Ζώνη 2 είναι λυπηρό και αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η Κυβέρνηση. Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία.

Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου. Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου.

Η πρωτοβουλία μου να ζητήσω και από τα άλλα κόμματα να καταθέσουμε από κοινού αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για επανεξέταση όλων των αθωωτικών πράξεων και αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας που συνδέονται με το λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές πράξεις, έχει αναστατώσει πολλά συμφέροντα.

 

Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

-
Σχολιάστε το άρθρο: