Οι ομιλίες και συνεντεύξεις πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ

Την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα εγκαινιάσει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ομιλία του στις 20:00 στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», ενώπιον των εκπροσώπων παραγωγικών και άλλων φορέων και εκλεγμένων της αυτοδιοίκησης.

Την Κυριακή, στις 13:00, ο κ. Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο (16/09/2017) στις 20:00 θα μιλήσει και αυτός με τη σειρά του στο «Βελλίδειο».

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (17/09/2017).

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, η Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει στις 19:30 στους παραγωγικούς φορείς, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Οι υπόλοιπες συνεντεύξεις

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Πάνος Καμμένος. Η συνέντευξη Τύπου του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα διεξαχθεί στις 11, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» (Αίθουσα Ελλοπία).

Συνέντευξη Τύπου του Παν. Λαφαζάνη, την Τρίτη 12/9, στις 12.30 μ.μ., στη ΔΕΘ,  στην αίθουσα C, του Συνεδριακού Κέντρου «Νικόλαος Γερμανός», για το πρόγραμμα και τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στη μία μετά το μεσημέρι στην αίθουσα C, στο συνεδριακό κέντρο "Ν. Γερμανός".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα