Νίνα Κασιμάτη: Απροκάλυπτος νοσταλγός της Χούντας ο Αρκάς

Η Νίνα Κασιμάτη επιτέθηκε πριν από λίγο εναντίoν του γνωστού σκιτσογράφου.
Ειδικότερα, η βουλευτής με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δύο σκίτσα του ΑΡΚΑ μαζί με ένα δικό της σχόλιο.

Στο σχόλιο της αυτό αναφέρει πως ο σκιτσογράφος είναι «απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών» και συνεχίζει τονίζοντας πως  «αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη

Ο Αρκάς σήμερα εξαφάνισε τους χθεσινούς αντιπάλους κομμουνιστές από τη σκακιέρα του πολιτικού συστήματος, και τους έχει ρίξει στο μαύρο σκοτάδι του. Ταυτόχρονα, διερωτάται-ρωτάει τον Βασιλιά, τους στρατηγούς και τους στρατιώτες του, μήπως παραείναι όλοι τους δημοκρατικοί.

Ο σκιτσογράφος μείζονος αναφοράς της ακροδεξιάς πια Νέας Δημοκρατίας, απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών. Αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα.

Σημ.: Κατά τα άλλα δεν είναι με τον φασισμό, απλώς καταγγέλλουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Το δυστύχημα εν προκειμένω είναι πως η ανάγνωση της Ιστορίας δεν έχει ποτέ μονάχα ιστορικό ενδιαφέρον - έχει κυρίως πολιτικό, και αφορά στο παρόν και το μέλλον.


ΒΙΝΤΕΟ: Ο ισοβίτης του Αρκα - Ολη η ταινία

peiraiasnews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα