Αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας ο πρώην πρόεδρος του Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης

Ο πρώην πρόεδρος του «Ερρύκος Ντυνάν» αποφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως - Του επιβλήθηκαν ωστόσο περιοριστικοί όροι.

Την αποφυλάκιση του Ανδρέα Μαρτίνη, πρώην προέδρου του «Ερρύκος Ντυνάν», διέταξε για λόγους υγείας ο ανακριτής κατά της Διαφθοράς, Ν. Τσιρώνης.

Ο κ. Μαρτίνης αποφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως. Του επιβλήθηκαν ωστόσο οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εμφάνισης του δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Οι δικαστικοί λειτουργοί πήραν την απόφαση αυτή κρίνοντας πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και εκτιμώντας ότι ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου δεν είναι ύποπτος φυγής.
Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Μαρτίνης έχει προφυλακιστεί δύο φορές. Την πρώτη φορά για υπόθεση δωροδοκίας από την Hospitalia International και τη δεύτερη για απιστία στην υπηρεσία για την νοσηλεία στο "Ερρίκος Ντυνάν" γνωστών πολιτικών, ανθρώπων των ΜΜΕ και άλλων, με εξωφρενικές εκπτώσεις κόστους ή και εντελώς δωρεάν που φέρεται να ζημίωσαν το Ίδρυμα με 1,75 εκατομμύρια ευρώ.

voria

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα