Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ για το πρωτοσέλιδο της Αυγής

Με σκληρή γλώσσα απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στις βολές της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Η Αυγή", το οποίο κάνει λόγο για ξέπλυμα του ναζισμού από "Μητσοτάκη και Γκέμπελς της ενημέρωσης".

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» στρέφεται κατά της Νέας Δημοκρατίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Με μαέστρο τον Άδωνι και ορχήστρα τα "Νέα" του Μαρινάκη, η Ν.Δ.ανέλαβε καθήκοντα "πλυντηρίου" και των χιτλερικών εγκλημάτων, λίγες εβδομάδες μετά την αθώωση της ελληνικής Ακροδεξιάς».

Με αφορμή λοιπόν τα όσα ανέφερε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί τη ΝΔ για ακροδεξιά στροφή:

"Στην περίπτωση της Ν.Δ. δεν ισχύει η γνωστή φράση «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Η ανακοίνωση της Ν.Δ. για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Η Αυγή” δεν μπορεί να κρύψει την ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φτάνει στο σημείο να αθωώνει τους ναζιστές. Ο ίδιος, άλλωστε, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τον περασμένο Ιούνιο στην ιστοσελίδα “Politico”, είχε αρνηθεί την ακροδεξιά βία, ξεπλένοντας την Χρυσή Αυγή".

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, έκανε λόγο για αθλιότητα του πρωτοσέλιδου της Αυγής:

"Τα γκεμπελικά πρωτοσέλιδα της "Αυγής" ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και την πολιτική της Κυβέρνησης.

Πρόκειται ασφαλώς περί επιτεύγματος.

 

Και εις κατώτερα".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα