Πολάκης: Έτσι σε θέλω Δικαιοσύνη! Τυφλή ….. Δεν θα σας περάσει!!!

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά της Δικαιοσύνης, με αφορμή τη χθεσινή απόφαση του ΣτΕ που «παγώνει» την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ ωσότου το ανώτατο δικαστήριο εκδώσει, τέλη της χρονιάς – αρχές 2018, την οριστική απόφασή του επί της αίτησης ακύρωσης της διαδικασίας.

Το ΣτΕ έκανε δεκτό το αίτημα προσωρινής διαταγής στο σκέλος της αναστολής της διαδικασίας προσωρινής εκκαθάρισης, βάσει του άρθρου 25 του νόμου 4482/2017.

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook, έσπευσε να σχολιάσει την απόφαση γράφοντας: «Έτσι σε θέλω Δικαιοσύνη!!!!! Τυφλή …..μπροστά στα λαμόγια του παρελθόντος … ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!».

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης, με ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι «δεν αναστέλλεται καμία διαδικασία εκκαθάρισης», ο κ. Πολάκης επανήλθε με νέες βολές κατά των δικαστών: «Δεν ακύρωσαν τη νέα διοίκηση, καθυστερούν το έργο της αποτίμησης της αξίας για να βάλουν προσκόμματα στην εκκαθάρισης, στην αποκάλυψη του φαγοποτιού και στην απόδοση ευθυνών. Παίζουν άμυνα πλέον είναι φανερό, αλλά όπως λέει κι ο Σπίρτζης θα το πιούν το ποτήρι μέχρι το ΤΕΛΟΣ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα