Καμμένος : Μίλησα με τον ισοβίτη - Κατέχω δίπλωμα χειριστή με πολλές ώρες πτήσεις

Στον αριθμό των βουλευτών της αντιπολίτευσης που έδωσαν το παρόν στην σημερινή συζήτηση για τις σχέσεις του Πάνου Καμμένου και την υπόθεση Noor 1, στάθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας από το βήμα της Βουλής.

«Είναι η πρώτη φορά που γίνεται συζήτηση σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την πατρίδα και η παρουσία των βουλευτών της αντιπολίτευσης δεν ξεπερνά ούτε τους επισκέπτες στα θεωρεία», είπε και συνέχισε λέγοντας «αυτό αποδεικνύει την αποτυχία όσων επένδυσαν στην καταστροφή».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στις κατηγορίες που του προσάπτει η αντιπολίτευση για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

«Απέφυγα να συνομιλήσω μαζί του γιατί θεωρούσα ότι πέφτει το επίπεδο. Από την στιγμή όμως που αναφέρθηκε ο αρχηγός της ΝΔ θα απαντήσω σε ότι προσπάθησε να με εμπλέξει. Οφείλω ως ΥΠΕΘΑ να απαντήσω στην βαριά μομφή ότι δεν σέβομαι το στράτευμα. Πριν λίγο καιρό την ακούσαμε από τον κ. Γεωργιάδη και προς εμένα και προς τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη. Ζητώ από τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης να αφήσουν την λογική της εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

«Καταθέτω» είπε ο υπουργός Άμυνας «το μόνο κανονισμό που υπάρχει και ισχύει για τις πτήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων που αναφέρει στο 5.4 ως ελάχιστο απαιτούμενο πλήρωμα έναν χειριστή. Αυτός είναι ο Κανονισμός που σέβομαι και πετώ στην θέση του συγκυβερνήτη. Είμαι ο μόνος μετά τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο που κατέχω δίπλωμα χειριστή με πολλές ώρες πτήσεις. Με αυτό τον Κανονισμό πέταξαν όλοι οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας».

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ δια του διοικητή του κ. Μπεκίρη πήρε τηλέφωνο και παρακάλεσε να πραγματοποιηθεί πτήση με πολεμικό.

Εχει ξαναγίνει επανειλημμένως και είναι εντός κανονισμών. Αν παίρνατε την δεύτερη αναφορά περί συχνότητας πτήσεων θα απαντήσω πολιτικά. Επιλογή μας είναι να βρισκόμαστε κοντά στις μονάδες. Μένουμε το βράδυ στα στρατόπεδα. Στα πλοία στα αεροδρόμια. Είμαστε δίπλα στους στρατεύσιμους και συζητάμε τα προβλήματά τους. Αν θεωρείτε ότι ο ΥΠΕΘΑ είναι να ακούει μόνο τους αρχηγούς και να μην συμμετέχει σε φυσικές καταστροφές, εγώ τέτοιο ρόλο δεν το θέλω. Είναι υποχρέωσή μου να σέβομαι κατά γράμμα τους κανονισμούς και να ακούω τους στρατεύσιμους

Η αναφορά στο παιδί μου λέγοντας για το twitter. Στο γιο μου οι μόνοι που αναφέρονται είναι ο Βορίδης ως υπερασπιστής του Κουρτάκη από τον οποίο φέρονταν οι 16χορνος και 14χρονος φέρονταν ως τρομοκράτες φίλοι της Ρούπα. Η ΝΔ από κοινού ενεργεί με στόχο τα παιδιά. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» ανέφερε δημοσίευμα της Θύρας 7 που λένε ότι θα αρχίσουμε εγώ και η οικογένειά μου να ζούμε τον εφιάλτη μας. Αυτή είναι η πολιτική των νταβατζήδων της ενημέρωσης που συμπράττει η ΝΔ.

Οτιδήποτε συμβεί στην οικογένειά μου ή σε εμένα θα είστε ηθικοί αυτουργοί. Δεν περίμενα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ενσαρκώσει φασιστικές πρακτικές.

Προέρχεται από οικογένεια που έχει υποστεί τρομοκρατία όπως και ο Φλαμπουράρης. Αυτή είναι η τακτική σας του εκφοβισμού;» είπε ο κ. Καμμένος.

Για το ζήτημα των συνομιλιών με τον Γιαννουσάκη σημείωσε: «Αφού η αντιπολίτευση σηκώνει την σημαία κάθαρσης για πιο βρώμικη υπόθεση ναρκωτικών και ασχολείται με αστειότητες που γράφουν ΜΜΕ που κατέχει εμπλεκόμενος στην υπόθεση και υιοθετούν πρακτικές για να μην συνεχιστεί η έρευνα τότε θα σας πω τι ειπώθηκε στα 12 λεπτά και ποιο ήταν το αποτέλεσμα της συζήτησης με τον ισοβίτη.

Ειδοποιήθηκα από τον Τριανταφυλλόπουλο και μίλησα. Επιβεβαίωσε ο Γιαννουσάκης και επανέλαβε τις 4 σελίδες του φύλλου εξετάσεως ως μάρτυρα που αναφέρεται ο ίδιος την 23/3 σε σχέση με εμπλοκή Μαρινάκη σε σχέση με το Noor 1.

Κατά λέξει ο ίδιος ισοβίτης επιβεβαιώνει εμπλοκή σε παράνομο εμπόριο πετρελαίου του συγκεκριμένου επιχειρηματία. Τον κατηγορεί για συμμετοχή στην υπόθεση Noor 1. Λέει ότι ο Μαρινάκης γνώριζε την μετοχική συμμετοχή του Κοστώνη στο Νοοr 1. Εγώ τον υποχρέωσα τον Ιούλιο 2015 να τα πει αυτά; Υπήρχε θέμα αγοράς ΔΟΛ από Μαρινάκη ή από τον Ιβάν πως τον λένε ή από οποιοδήποτε;

Ακόμα και το επιχείρημα ότι παρενέβην εγώ εκ μέρους της κυβερνήσεως για να επηρεάσουμε την αγορά του ΔΟΛ καταρρέει. Αυτές οι συγκεκριμένες καταθέσεις είναι από τον Ιούλιο 2015 και αυτές που επανέλαβε ο ισοβίτης προκειμένου να ζητήσω δια του υπουργού Δικαιοσύνης την παρέμβαση Δικαιοσύνης.

Ελα όμως μετά την διαβεβαίωση που του έδωσα και την επίσκεψη εισαγγελέως που δεν την ξέρω ούτε έχω μιλήσει ποτέ. Δεν την γνωρίζω την κα Τσίβα. Ποιο το αποτέλεσμα; Να δώσει στοιχεία ο ισοβίτης στοιχεία του τραπεζικού του λογαριασμού και από τα έγγραφα που έδωσε αποδεικνύεται:

β. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης – δεν το ξέρω προσωπικά αλλά βουλευτής δικός μου να ήταν ο αδελφός μου να ήταν θα τον κατήγγειλα – . Ο Μαρινάκης δεν έχει δηλώσει ότι είχε συναλλαγές με εμπλεκόμενο της υπόθεσης Noor1.

2. Έβαζε χρήματα και άλλος χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει

3. Ο γενικός διευθυντής Συντηχάκης της Καπιταλ του Μαρινάκη έφερε παράνομα στην χώρα 600.000 μετρητά

4. Ο ισοβίτης είπε ότι τα μετρητά προέρχονται από λαθρεμπόριο πετρελαίου που έκανε Μαρινάκης, Κοτσώνης με ισοβίτη

Τρία χρόνια μετά την σύλληψη για το Noor 1 έρχονται στοιχεία που πρέπει να ερευνηθούν και εμφανίζεται η αντιπολίτευση που προστατεύει κάποιον για τον οποία προκύπτουν στοιχεία. Είναι προφανές ότι υπάρχουν εντός ΝΔ άνθρωποι που πληρώνονται από Μαρινάκη. Ο Βορίδης είναι δικηγόρος. Ο Παπαδόπουλος σύζυγός Αλεξίας τα παίρνει και είναι πιστόλι του.

Λόγω αυτής της στήριξης θα φτάσουμε στο κοινοβούλιο να υποστηρίζουν κάποιον που ενδεχομένως να έχει σχέση με το θάνατο 300.000 χιλ παιδιών.

Ξέρουν οτι η Τουρκία έχει σχέση με εμπόριο ναρκωτικών και τα έβαζαν στο στρατό. Έρχεται πλοίο από το Ιραν με τόνους ηρωίνη και περιμένουν από εμένα να σιωπήσω και να μην μιλήσω για 21 λεπτά και να αφήσουμε ακάλυπτη την εισαγγελέα. Είδα και κάτι μαγκιές ότι θα πάμε φυλακές. Η εγκληματική οργάνωση που γίνεται από ομάδα εκδοτών και δημοσιογράφων απειλεί εισαγγελείς και δικαστές. Όπως δέχεται απειλές ο λεβέντης του λιμενικού και ο δικαστικός υπάλληλος. Είναι υποκρισία», είπε ο κ. Καμμένος.

 

 

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα