Βουλή: Η απάντηση Καμμένου για την επικοινωνία με τον ισοβίτη

Παρακολουθείστε τη συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησης του αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη, προς τον υπουργό Αμυνας, Πάνο Καμμένο, με την οποία καταγγέλει αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει προγραμματιστεί διαδοχικά η συζήτηση τριών επίκαιρων ερωτήσεων συναφών με τα παραπάνω ζητήματα. Ειδικότερα, στις 17:00 ο κ. Καμμένος θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη με αντικείμενο την «επικοινωνία του με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, θα παραθέσει στοιχεία και θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις, ενώ την ίδια ώρα, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Μετά τον κ. Καμμένο, τον λόγο θα πάρει ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού σχετικά με παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα