Να δοκιμάσουν τα σχολικά γεύματα οι βουλευτές πρότεινε η Θεανώ Φωτίου

Να δοκιμάσουν τα σχολικά γεύματα οι βουλευτές πρότεινε η Θεανώ Φωτίου

Η Θεανώ Φωτίου είναι από τους πλέον παθιασμένους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που επιδεικνύει παντού την νοικοκυροσύνη της. Και με την οι φίλοι της λένε ότι καταφέρνει πολλά και ως υπουργός. Οι «εχθροί» της μένουν στις μνημειώδεις ατάκες της.

Η κ. Φωτίου μια μέρα μετά τη συζήτηση στη Βουλή που μάλωσε αυστηρά την αξιωματική αντιπολίτευση και τους  πορφυρογέννητους των κολεγίων γιατί αποκαλεί συσσίτια τα σχολικά γεύματα που διανέμονται σε ορισμένα σχολεία επανήλθε.

Πρότεινε να «δειγματίσει» στο εστιατόριο της Βουλής  τα γεύματα για να δουν οι βουλευτές ότι τα γεύματα δεν είναι συσσίτια.

«Κάνω πρόταση στην επιτροπή σας, μία μέρα να φέρουμε στο εστιατόριο της Βουλής και να φάτε όλα τα σχολικά γεύματα οι βουλευτές, για να δείτε ότι δεν είναι συσσίτια», ανέφερε η αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας κατά τη συνεδρίαση των Επιτροπών Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων!

Ο Νίκος Μανιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προήδρευε είδε τον κίνδυνο του τρολαρίσματος και θέλησε να προστατέψει την υπουργό από τον εαυτό της.«Εμείς οι βουλευτές και καλά να είναι τα γεύματα θα βρούμε κουσούρια» είπε και ...ξέφυγε από την πρόταση.

Η κ. Φωτίου είναι η υπουργός που αποθέωσε τα γεμιστά ως συνταγή οικονομίας  στην πρώτη της δήλωση έξω από το Μαξίμου όταν ορκίστηκε υπουργός.

Ενώ και σε συνεδρίαση της Κ. Ε του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγάλει στο έδρανο το κολατσιό στο αλουμινόχαρτο, τη σακούλα με τα φρουτάκια και το μαχαιράκι της.

Θεανώ Φωτίου: «Ντροπή σας πορφυρογέννητοι των κολεγίων...»

thetoc

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: