Βενιζέλος: Τσακαλώτος - Χουλιαράκης βενιζελικότεροι του Βενιζέλου!

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Μεταξύ άλλων είπε ότι οι κ. Τσακαλώτος-Χουλιαράκης είναι βενιζελικότεροι του Βενιζέλου γιατί έγραψαν καλύτερα από εμένα τη λύση του 2012 για το χρέος.

«Οφείλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσακαλώτο και τον κ. Χουλιαράκη γιατί υπέγραψαν και υπέβαλαν στη Βουλή και ψηφίζεται σήμερα η επεξηγηματική έκθεση για το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής 2018-2021, όπου στις σελίδες 146 και 147 παρουσιάζεται η παρέμβαση στο χρέος του 2012 και το έχουν γράψει κατά τρόπο καλύτερο απ’ ότι θα το έγραφα εγώ. Είναι βενιζελικότεροι του Βενιζέλου και τους ευχαριστώ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα μέτρα, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά είπε: «Εχετε φτάσει να επιβάλλετε πρόσθετα μέτρα δημοσιονομικής λιτότητας 14,2 δισ. ή δε περικοπές των συντάξεων νομίζετε ότι είναι 2,8 δισ. ;».

Ακόμη, ο κ. Βενιζέλος παραθέτοντας στοιχεία υποστήριξε ότι οι συνολικές περικοπές στις συντάξεις ψηφισμένες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέρχονται στο ποσό των 9,8 δισ. €.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα