Σκληρή επίθεση της αντιπολίτευσης στη συνέντευξή Τσίπρα

Επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή τα όσα είπε στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση.

«Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο από την ελληνική πραγματικότητα», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ, σχολιάζοντας την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΑΝΤ1. «Η σημερινή του εμφάνιση, ήταν μία θλιβερή απολογία, γεμάτη ψέματα, αλαζονεία και κυνισμό, από έναν εκνευρισμένο πρωθυπουργό που έδειξε την πολιτική του γύμνια. Καμία επαφή με την αλήθεια. Έφτασε στο σημείο να πει ότι οι εταίροι του ζητούσαν 42 φορές περισσότερα μέτρα. Δηλαδή μέτρα συνολικού ύψους 151,2 δις!», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. «Ο κ. Τσίπρας στην σημερινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και πάλι προσπάθησε να εξαπατήσει τους πολίτες», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Χαριλάου Τρικούπη. Όπως σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, «θα ψηφίσουμε μας είπε τα μέτρα, αλλά αν δεν μας δώσουν λύση στο χρέος, θα τα πάρουμε πίσω(!!). Του θυμίζουμε μόνο ότι “μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται”», καταλήγει το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη.

«Την ημέρα που η κυβέρνηση ξεκινά τις συζητήσεις με το κουαρτέτο για ένα νέο σκληρό πακέτο σε βάρος μισθωτών, αυτοαπασχολουμένων και συνταξιούχων, μόνο οργή προκαλούν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την επιτυχία των “ματωμένων πλεονασμάτων”, καθώς και για τα νέα μέτρα που πρέπει να υποστεί ο λαός ως δήθεν εξιτήριο απ’ τα “προγράμματα”», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Για «καταιγισμό ψεμάτων» κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα το Ποτάμι, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «όλοι αυτοί που είχαν στήσει τραπεζάκια στο Σύνταγμα είναι σήμερα υπουργοί και οι ομαδάρχες τους είναι πλέον κρατικοί υπάλληλοι έμεινε ασχολίαστο από τον Πρωθυπουργό».

antenna

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα