Καμμένος: Θα μπλοκάρουμε όποιον κ. Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε στον ΑΝΤ1 και την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και απάντησε σε ερώτηση σχετική με τα όσα είπε ο πρώην υπουργός παιδείας, Νίκος Φίλης, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Θα μπλοκάρουμε όποιον κύριο Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μεταξύ άλλων, υπενθυμίζοντας την αντίδραση των ΑΝΕΛ, όταν ο κ. Φίλης, βρέθηκε σε κόντρα με την Eκκλησία καθώς και την δήλωσή του για την γενοκτονία των Ποντίων.

«Έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε με τον Πρωθυπουργό, από τον Φίλη», απάντησε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει για το θέμα με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικά με την κριτική που του άσκησε για τα εξοπλιστικά ο πρώην υπουργός Παιδείας, ο κ. Καμμένος είπε ότι ο ίδιος απαντά «ως υπουργός σε ερωτήσεις που γίνονται στη Βουλή και δεν έχει γίνει καμία ερώτηση».

Παράλληλα, το κυβερνητικό στέλεχος έκανε λόγο για απώλεια ψυχραιμίας από την πλευρά της Τουρκίας.

Ο υπουργός είπε ότι στην περιοχή των Ιμίων βρίσκεται συνεχώς ελληνική παρουσία και χθες δεν έγινε καμία πτήση τουρκικού ελικοπτέρου, κάνοντας παράλληλα λόγο για «τουρκική μονταζιέρα».

Για τους δύο Τούρκους στρατιωτικούς στον Έβρο ο ΥΕΘΑ είπε ότι θα αποφασίσει η ελληνική δικαιοσύνη.

Αναφορικά με την διαπραγμάτευση, ο υπ. Άμυνας είπε ότι η νίκη της Κυβέρνησης είναι ότι «χωρίς να παρθεί κανένα μέτρο, έχουμε αλλαγή της πολιτικής λιτότητας και της στάσης της Ευρώπης».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα